PGD-Dial Spendesystem

657 NOK

Klarna
Ingen produktomtale

 

Man ser virkelig ut som en rekrutt, når man hele tiden skal sørge for å få hjelmen på plass. Selv om det er smart og teipe opp stroppene, så de sitter riktig, så ser man egentlig bare ut som man ikke har styr på sine stropper. 

 

Derfor skal du ha noe profesjonelt gear, som pumper selvtilliten til himmelen. Når du oppgraderer hjelmen din fra et standard 4H klemmesystem til PGD-Dial system, så er det vanskelig å finne noe bedre tilbehør som dekker akkurat dette behovet. 

  • 30 dagers returpolitikk
  • Designet i Danmark og Europa
  • Alle bestillinger utenfor EU er uten dansk moms (25%). Korrigert automatisk når du velger forsendelsesland.
  • Sendes direkte fra vårt danske lager
Kontakt salgsteamet vårt på (+45) 61274857 eller info@protectiongroup.dk


 

PGD-Dial klemmesystem bruker BOA Fit, som er en justeringsknapp som presser hjelmen, så den passer til hodet. Du kan justere klemmesystemet med én hånd. 

 

BOA Fit brukes f.eks. av elite atleter i stedet for at lissene på skoen sitter bra på foten, eller snowboardere som vil ha skoen til å sitte så tett, bruker heller disse typer klemmere enn de gamledagse. BOA Fit klemmesystem er populært fordi det er rett og slett enklere, bedre og raskere å få en militær hjelm til å feste seg riktig og behagelig på hodet. 

 

Hjelmen vil også føles lettere, fordi klemmesystemet sprer presset av vekten likt rundt hodet ditt.

 

En siste detalje er også at klemmesystemet bruker ITW Nexus og Duraflex spenner, med høy kvalitets nylon fra Europa, for å optimere stroppene, som holder hjelmen fast på hodet. 

Kommentarer 0