Skuddsikker vest

 

Dansk produserte skuddsikre vester i høy kvalitet med materiale fra Dyneema fra DSM, Kevlar fra Dupont, Twaron fra Teijin, Spectra Shield og Gold Shield fra Honeywell. Designet med fokus på komfort og beskyttelse, så kvaliteten er i orden og til en god pris. Den er hvertfall testet mot NIJ level 3a (IIIA). Dansk kundeservice. 2-6 dager levering.

Skuddsikker vest
preload spinner

Skuddsikker vest pris

Prisen på våres skuddsikre vester avhenger blant annet av kvaliteten på materialene, hvordan materialene kombineres og beskyttelsesnivå. 

Skuddsikker vest materiale

Våre vester er produsert med de beste skuddsikre materialer i verden. Vi bruker kun grundig testet materialer fra verdens førende produsenter som Dyneema fra DSM, Kevlar fra Dupont, Twaron fra Teijin, Spectra Shield og Gold Shield fra Honeywell. Dette gir oss mulighet for å levere skuddsikre vester, som vil stoppe de nyeste og mest avanserte trusler. 

Alt etter hvilket trusselsnivå, som den skuddsikre vest skal stoppe, bruker vi forskjellige Aramid og UHMWPE løsninger:

  • UHMWPE (Dyneema, Spectra) og Aramid (Twaron, Kevlar, Artec osv.) har forskjellige egenskaper, når det kommer til å stoppe forskjellige typer ammunisjon, og om vesten skal være beskyttendeimot kniver, syle og kanyler.

  • Våres skuddsikre og skudd- og stikksikre vester er alle laget i bløte og fleksible materialer så komforten er på topp. 

Vi har flere forskjellige typer av Aramider og UHMWPE. Alt etter hvilket materiale den skuddsikre vesten er laget i, vil det påvirke vekten, fleksibiliteten og tykkelsen på panelet. Vi går alltid for den sikreste løsning, så du får den beste skuddsikre vest til en god pris, uten at kvaliteten er dårligere.
 

PGD-ALPHA skuddsikker vest er produsert i Danmark og er den kompromissløse alfahann blant skuddsikre vester. 

PDG-BETA holder kvaliteten oppe og prisen nede, så du får en billig skuddsikker vest. 

PDG-ULTRA blander materialer, som gjør den både skuddsikker og stikksikker. 

PGD-EXOSKELETON er den veldig sikker innenfor stikksikre vester og stopper nesten alt, som stikker. 

Skuddsikker vest vekt

Vekten på en skuddsikker vest, varierer etter type, plate og ekstra utstyr. Våres PDG-ALPHA vest er våres skuddsikre vest med lavest vekt.

 

For å finne den riktige størrelse på din skuddsikre vest , anbefaler vi, at du leser våres guide på hvordan man finner den riktige størrelse på din skuddsikre vest. Guiden er veldig enkel, og hvis du har spørsmål, så er du velkommen til å kontakte oss.

Skuddsikker vest regler

Det er lovlig å bruke skuddsikker og stikksikker vest offentlig i Norge. Privatpersons bruk av stikk og skuddbeskyttende vest er ikke lovregulert.

 

NIJ-beskyttelse og ISO-sertifisert

Alle skuddsikre vester blir produsert etter ISO 9001:2015, og er godkjent etter de forskjellige NIJ beskyttelsesnivåer. Dette er et must når det handler om skuddsikre og stikksikre produkter. Vi lager jevnlige kvalitetssjekker av våres produkter, hvor vi tar en tilfeldig vest fra produksjonen, og tester den grundig.

 

null

NIJ standard 0101.06 er standarden innenfor skuddsikre vester. Det betyr, at vesten er testet etter noen strenge testmetoder på et profesjonelt laboratorium. 


ISO 9001:2015 sikrer, at de skuddsikre vestene du kjøper hos Protectiongroup.dk er produsert etter noen strenge kvalitetskrav. Dette gjør at produktene vil være i henhold til kravene, og du får den best mulige kvalitet!


Alle våres skuddsikre vester er som minimum testet etter den internasjonale standard NIJ (National Institute of Justice) på anerkjente laboratoriums, som Aitex i spanien og NTS Chesapeake i USA. 
 

NIJ standard 0101.06 kommer i 3 forskjellige trusselsnivåer, hvor alle våres vester hovedsakelig er NIJ IIIA. Dette betyr at våres skuddsikre vester stopper alle tre trusler, da NIJ level 3a er det kraftigste niveau. 

  • NIJ Level IIA stopper 9mm FMJ RN, 8.0 g (124 gr) med en fart på 373 m/s +-9.1 m/s & .40 S&W FMJ, 11.8g (180 gr) med en fart på 352 m/s +- 9.1 m/s 

  • NIJ level II stopper 9mm FMJ RN, 8.0 g (124 gr) med en fart på 398 m/s +- 9.1 m/s & .357 Magnum JSP, 10.2 g (158 gr) med en fart på 436 m/s +- 9.1 m/s. 

  • NIJ level IIIA stopper .357 SIG FMJ FN, 8.1 g (125 gr) med en fart på 448 m/s +- 9.1 m/s. & .44 Magnum SJHP, 15,6 g (240 gr) med en fart på 436 m/s +- 9.1 m/s. 

Skuddsikker vest til salg

Uansett om du ser etter en kampvest eller militær vest, så har vi altid en skuddsikker vest til salg i høy kvalitet og til en god pris. 

Du kan se våres mest populære skuddsikre vest her.

Skuddsikker betyr ikke stikksikker.

Dette er en feil som veldig mange begår. Når du kjøper en skuddsikker vest skal du  gjøre en vurdering på om den kun skal være skuddsikker eller både skuddsikker og stikksikker. PDG-Ultra er både skuddsikker og stikksikker. 

Hvis vesten er stikksikker skal den være testet til dette. Den mest brukte test standard er: 

  • Den britiske HODSB CAST standard, hvor nivået er spesifisert som KR (imot kniver) og SP (imod syle). KR1,2 og 3 samt SP1,2 og 3. 

  • Den amerikanske NIJ 0115.00 standard, hvor nivået er spesifisert som NIJ level 1,2 og 3, imot edged blades (kniver) og spikes (syle) 
     

Våres vester er testet jf. NIJ 0115.00, og det står presist hvor mange joules de kan stoppe.
 

DuPont™ and Kevlar® are trademarks or registered trademarks of E.I. du Pont de Nemours and Company.