Kuttsikre hansker

Kuttsikre hansker lages i forskjellige varianter, kvaliteter og formål. 

 

Vi var ikke fornøyde med kvaliteten hos andre, så vi har lagd kuttsikre hansker, som vi selv vil bruke. Det er også mange andre, som er enig i vårt mening, så i dag brukes våre hansker bl.a. av 

 • Politi

 • Sikkerhetsfolk

 • Militær

 • Dørvakter

Kuttsikre hansker
preload spinner

 

Vi har derfor lagd kuttsikre hansker med det formål at de skal gi deg den beste mulige beskyttelse, være ergonomisk og at de føles gode å bruke.

 

For å få den gode følelsen har vi utviklet den unike teknologien ”Feeling Touch”, denne gir deg en bedre føling i hele håndflaten. Det betyr, at du kan merke det du rører enda bedre enn med en normal kuttsikker hanske i nivå 5.

 

Alle våre hansker er lagt inn med kuttsikkert UHMWPE i cut level 5, etter den Europeiske standard EN388. Ved å bruke UHMWPE får du en hanske, som gir deg den beste beskyttelse mot kniver og skarpe gjenstander som eksempelvis flasker, i tillegg til det, en veldig fleksibel, tynn og luftig kuttsikker hanske, så du unngår svette og bakterier.

Ytterligere til det virker alle hansker på touchscreens, så du slipper å ta av hansken når du jobber.

 

Våre kuttsikre hansker er alle laget i slitesterke materialer, hvor vi har forbedret sømmen så hanskene holder enda bedre. Vi har som en ekstra gode, lagt inn silikon-trykk og lærmønster i håndflaten, som øker din grepsstyrke markant. 

 

Vi har lagd den hanske, som vi selv vil bruke. 

 

De kuttsikre hansker lages i to modeller:

 • PDG 100 Zulu

        - Slitesterk og syntetisk lær

        - Silikone trykk på håndflate for et bedre grep

        - EN388 kuttsikker til niveau 5

 

 • PGD200 Pro
  - Unikt lærmønster på håndflate styrker ditt grep
  - EN388 kuttsikker til level 5
  - Knokene er forsterket med formet polycarbonat.