Skuddsikker hjelm

En skuddsikker militær hjelm fra Protection Group Danmark er lagd til å dekke mange forskjellige behov, og designet til å motstå noen av verdens kraftigste håndvåpen. 

Den er testet til den modifiserte NIJ standard 0106.01 mot en .44 Magnum og .357 SIG, som gir enda mer beskyttelse enn normale skuddsikre hjelmer.

Våre hjelmer er tilgjengelige i fargene Black, Coyote brown og OD green.

Skuddsikker hjelm
preload spinner

 

 

Om hjelmene våre

Det er det Amerikanske firma Dupont, som lager Aramid fibre Kevlar, som er grunnmaterialet i vår militær hjelm. Kevlar er en high performance man made fiber. Dupont er en av verdens førende produsenter av skuddsikre armider. Aramid er på samme måte ganske lik den kjente modellen Twaron aramid fra Teijin.

 

Kevlar fiber har en god resistens imot: 

Varme: nedsmeltning af Kevlar fibre starter ved 500°C 

Sterk imot skarpe gjenstander og kjemiske midler 

Ingen ledningsevne 

Fibren har en veldig høy styrke i forhold til vekten på materialet. 

 

Alle skuddsikre hjelmer er testet etter den ballistiske NIJ standard 0106.01 for skuddsikre hjelmer NIJ level IIIA, hvor hjelmene er testet imot en .44 Magnum SJHP og en .357 SIG FMJ FN. Vi kan sende våres test rapport fra HP White etter forespørsel. 

 

Bemerk at ”NIJ standard 0106.01 for ballistic helmets” har 3 skuddsikre nivåer, hvor nivå II er det høyeste skuddsikre nivå for skuddsikre hjelmer; Disse er testet imot en .357 Magnum JSP og 9 mm FMJ. Vi har valgt å utvikle en enda sterkere skuddsikker hjelm, som kan stoppe noen av de mest farlige trusler, herunder en .44 Magnum og .357 SIG, som er tilsvarende NIJ level IIIA for soft armor etter .06 standarden. 

 

Våres militære hjelmer er V50 testet ifølge STANAG2920, som gir deg beskyttelse mot fragmenter og granatsplinter på opp til 660 m/s. 

 

Hjelmen er motstandsdyktig mot ekstreme temperaturer, ild, vand, fukt og Ultraviolet lys (UV). 

 

Vi er lagerførende av begge hjelmer i Khaki, Coyote,  Sort, OD grønn, Multicam og Multicam Black. For andre farger godtas det bare på forespørsel. Dette er for følgene farger: Navy, Natoblå, Desert tan og farger etter ditt behov.

ARCH skuddsikker militærhjelm 

Våres ARCH skuddsikre militær hjelm, er lagd for å oppfylle de nyeste krav på slagmarken. Denne skuddsikre hjelm er med high-cut ved ørene, så det er plass til hørselsvern  eller kommunikasjonsutstyr. Dette gir en lettere hjelm, så du også kan ha accessories på det taktiske rail system på siden av hjelmen, hvor det også følger en Picatinny Rail Adapter. I tillegg er det integrert Night Vision Goggle Mount på fronten av hjelmen. 

Dette gjør det mulig å sette på følgende utstyr på den skuddsikre hjelmen: 

Våpen lys 

Videokamera 

Up-armor side covers 

Beskyttelses visor 

NVG Briller 

Stropelys 

O2 Maske 

Night vision mount 

Picatinny Rail adapter 

Covers til hjelmen 

Og mange flere muligheter. 

 

Det er mulig å sette på et GoPro Kamera eller annet på front shroud. En ARCH skuddsikker hjelm gir deg et hav av muligheter, fordi man kan sette på mange forskjellige accessories, hvilket gjør det til en formidabel medhjelper. 

 

Våres ARCH skuddsikre hjelm kommer i Khaki, Sort, Multicam, Coyote, ODG og Multicam Black. 

Mich skuddsikker hjelm 

Vår Mich skuddsikre hjelm gir deg de samme mulighetene, som vår ARCH skuddsikre hjelm. Forskjellen er at vår MICH skuddsikre hjelm er med Low cut, hvilket betyr det at denne gir mer beskyttelse ved ørene, og derfor er det ikke plass til kommunikasjonsutstyr, med mindre det er i et lite headset. Du kommer til å ha de samme mulighetene når du setter accessories på rail-systemet.